Berniaga kena datang dengan sedekah

Dalam min tolong jaga lembu, hantar dan jual, ada juga benda yang min cuba ingatkan pembaca dan terutamanya min sendiri. Kita kena rajin bersedekah. Sikit pon xpe. Janji mula dulu. Lama-lama ok la tu. silap haribulan, nanti rm10 sehari pulak. Yang bestnya, masjid-masjid dekat tempat min ni, boleh derma online. Min suka lah. Sebab tu ada website ni hehe. Macam min kat Besut, Terengganu. Ada beberapa masjid dari daerah ni. Boleh derma kat diorang dengan apps Sujood. Dekat Besut ni, min boleh jumpa masjid hadhari, masjid kayu (masjid ulul albab), masjid lapan kubah, masjid batu tumbuh dan beberapa lagi.

Bila check online, Sujood ni ada website, page facebook, ada account instagram, video kat youtube pon ada. So far ok lah. Jumlah masjid takdelah ada beratus2 masjid, tapi mungkin depa pon tengah kerja keras tambah masjid kot? So itu je lah. Meniaga meniaga jugak. Sedekah, zakat jangan lupa. Boleh download app Sujood sekarang jugak. Derma rm1 bulan ni pon ok. Janji bulan depan buat pulak ok? Kita kasi konsisten gitu…nak beli lembu boleh whatsapp hehe.

Ni logo diorang;

Share:

More Posts

Youtube Lembu Murah

Antara rakaman video berkaitan lembu.Jangan lupa like, share & subscribe 🙂 Link page youtube kami: Lembu Murah Youtube Channel

jerami padi lembu murah 1

Jerami Padi

Jerami padi atau straw di bagi kepada lembu sebagai makanan mereka. Apabila lembu makan, lembu akan berasa kenyang dan lebih sihat berbanding jika lembu kurus.

Send Us A Message