Lembu Murah. Nak apa Lagi?

Kami sediakan lembu, anda pilih dan beli. Simple

Kenapa Pilih Kami?

Selain dari servis terbaik

Pengalaman Luas

Kami berada di dalam bidang ini lebih dari 10 tahun. Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Harga Mampu Milik

Kalau nama website pon lembumurah.com, tak kan harga lembu mahal kan? Nego sampai jadi

Kepuasan Terjamin

Lembu untuk makan, untuk aqiqah, hidup semua ada. Janji anda dapat apa yang anda mahu

Lembu Terbaik dari 1998

Lembu Terbaik dari 1998

Berpusat di Pasir Akar, Besut Terengganu, kami menghantar lembu ke destinasi anda dengan permit dan selamat. Kami memilik kepakaran serta minat terhadap dunia penternakan lembu. Perniagaan turun temurun ini ternyata mampu meningkatkan keyakinan anda terhadap kami.

Anda boleh tengok dahulu, boleh datang, boleh nak beli terus. Pilihan ditangan anda. Hubungi kami untuk tahu lebih lanjut

– Whatsapp/ Call Kami
Sekarang Di (+60) 19-995 0011

Memenuhi Keperluan Pelbagai Lapisan Masyarakat

Ada Lembu Semua Jalan
0 ++
Lembu Murah Terjual
0
Ekar Luas Tanah
0 ++
Pelanggan Gembira

Gambar Lembu, Kandang, Hero

Sedia untuk dihantar kemana sahaja di dalam Malaysia

Lembu Sedap

$3600.00

Breakfast

$4000.00

Lembu Manja

$3400.00

Testimoni Dari
Pelanggan Kami

Apa yang customer kami cakap
" Tp lembu besar2 belako... ”
Encik Samhun
“ Saya mula-mula tolong orang beli. Tapi harga dia memang ok. Benda baik kita share je lah ”
Azizan Zakri

Siapa Kami

Tak kenal maka tak cinta

Usahawan dari Besut, Terengganu. Kami menghantar lembu pilihan anda keseluruh Malaysia

Segala urusan jual beli lembu melibatkan penggunaan akaun bank syarikat. Professional gitu.

Kami ada kandang, ada stor makanan, ada lembu. Ini lagi hebat dari Ripley’s Believe it or not. Ini lembu wajib believe.

razabioherb2008@gmail.com

RB Agro Farm (TR0185152-V)
+6 019-9950011.

Website by Studio 61